gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine afronta la 3a fase de LaLiga Genuine Santander

L’equip grana es desplaça aquesta tarda fins a Madrid per gaudir del futbol, l’amistat i la companyonia durant tot el cap de setmana.

L’equip grana es desplaça aquesta tarda fins a Madrid per gaudir del futbol, l’amistat i la companyonia durant tot el cap de setmana.

Aquesta tarda es donar el tret de sortida a la nova fase 2018-2019 mitjançant la inauguració a partir de les 20.30 hores a la Ciudad Deportiva del Rayo Vallecano, instal·lacions on es disputarà la competició.

En la 3a Fase hi prendran part 14 equips, distribuïts entre els grups Esportivitat i Companyonia, els quals iniciaran la competició demà, dissabte, pel matí. Precisament serà el conjunt grana el que encetarà el cap de setmana esportiu, enfrontant-se a partir de les 10 hores davant l’amfitrió d’aquesta fase, el Rayo Vallecano.

L’equip entrenat per Rafel Magrinyà jugarà el segon partit programat per la tarda del dissabte, a partir de les 19 hores, davant el RCD Espanyol. El Nàstic Genuine, enquadrat dintre del grup Esportivitat, tancarà la seva participació el diumenge davant el CD Lugo, a les 11 hores. Posteriorment a la competició i per clausurar la nova fase de LaLiga Genuine Santander, tindrà lloc l’entrega de medalles que servirà per acomiadar a tots els equips participants.

La convocatòria grana està formada per 16 jugadors: Hector Martínez, Celia Martínez, Mohamed El Yakoubi, Cyro Almazan, Biran Masa, Dídac Bosques, Álvaro Cano, Andreu Vancells, Manel Vancells, Alejandro Coruzo, Miguel Ruiz, Marta Álvarez, Marcos Gila, Boujamaa Bazine, Ruben Almazán i vània Garcia.

Tots ells estaran dirigits per l’equip desplaçat fins a Madrid. A banda de l’entrenador Rafel Magrinyà, també estaran amb els jugadors Jordi Gornals, Francisco Pedrerola i Manuel García.

gimnastic-ucrania