gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine, entre els millors del fair play

L'equip de Rafel Magrinyà és segon a un punt del líder, UD Las Palmas.

El Nàstic Genuine ha completat la tercera fase de LaLiga Genuine Santander 2018/2019 amb el balanç d’una victòria i dues derrotes, però sobretot amb l’alegria d’estar entre els millors en la competició del fair play.

Dissabte l’equip dirigit per Rafel Magrinyà va caure davant el Rayo Vallecano (3-0) i el RCD Espanyol (0-4), però diumenge es va refer i va superar al CD Lugo (1-0). Després de tres fases disputades el Nàstic Genuine, que forma part del grup Esportivitat, està setè a la classificació.

A banda de la competició esportiva La Liga Genuine Santander també té una classificació de fair play, on els tarragonins ocupen la segona posició amb 252 punts només per darrera de la UD Las Palmas que lidera aquesta aspecte amb un punt més, 253. La temporada passada l’equip va acabar segon d’aquesta classificació, que va guanyar l’Athletic Club.

Una vegada més l’expedició grana va estar acompanyada per familiars i amics i també pels consellers, Antoine Jordà i Josep Alió.

Ara aquesta tercera fase tindrà una segona seu a la Ciutat Esportiva de l’Atlético de Madrid a Los Ángeles de San Rafael (Segovia) entre el 26 i el 28 d’abril.

El Nàstic Genuine tancarà la lliga a València a la quarta i última fase entre el 14 i el 16 de juny.

gimnastic-ucrania