UD Almería 3 – 0 Nàstic

El Nàstic ha perdut després d'encaixar dos gols d'Álvaro a la primera part, mentre Juan Carlos Real ha sentenciat el partit en començar la segona.

El Nàstic ha perdut en la seva visita a l’estadi Juego Mediterráneos d’Almería en un partit que s’ha decidit entre els minuts 34 i 51, quan el conjunt local ha fet els seus tres gols. L’equip d’Enrique Martín, que ha tingut alguna ocasió per evitar un resultat tan contundent queda amb 27 punts a la classificació abans de rebre al Real Sporting dissabte vinent.

L’inici del partit no ha tingut un dominador clar i les defenses s’han imposat als atacs ja que en els primers 25 minuts no s’ha creat cap ocasió de perill. Per al Nàstic, Uche ha estat el jugador ofensiu més actiu amb una rematada que ha sortit desviada i una deixada de cap a Palanca, que el jugador tarragoní no ha pogut arribar a connectar. En el minut 28, el conjunt andalús ha tingut la seva primera ocasió mitjançant un xut de Corpas des de la frontal de l’àrea que ha sortit fora a l’esquerra de la porteria de Bernabé. En els deu últims minuts de la primera part el davanter local Álvaro ha estat el protagonista amb dos gols: el primer en el 34 amb un cop de cap i el segon en el 43 amb una rematada amb el peu des de la frontal de l’àrea petita.

Tot i que el Nàstic ha començat la segona meitat amb una opció de xilena d’Uche que ha aturat el porter René, ha estat Juan Carlos Real qui ha fet el 3 a 0 en el minut 51. Aquest resultat ha donat molta tranquilitat a la UD Almería, que ha tingut alguna ocasió més per ampliar el marador, mentre el Nàstic ha buscat en accions aïllades anotar un gol que finalment no ha arribat.

El conjunt grana jugarà dissabte vinent, 20 d’abril, a partir de les 18 hores, contra el Real Sporting al Nou Estadi, en partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3.