gimnastic-banner-the-beat-challenge

El sènior absolut, or a la Copa d’Espanya de gimnàstica rítmica

Les gimnastes del club van assolir el primer lloc a la primera fase de la competició disputada a Guadalajara

El conjunt sènior absolut del Nàstic s’ha proclamat campió de la primera fase de la Copa d’Espanya de conjunts que s’ha disputat durant el cap de setmana al Palacio Multiusos de Guadalajara.

L’equip, format per Paula Oruj, Marina Sabaté, Carla Cacho, Anna Gené, Marta Sanz, Berta de la Cruz i Carla de la Cruz i entrenat per Iria Medín, amb 6 masses i 2 cèrcols, ha aconseguit la medalla d’or després de completar un passe de màxima dificultat que ha ratllat la perfecció que els ha servit per assolir una puntuació de 15.100, per davant del Club Rítmica Pozuelo de Madrid (14.933) i de l’Ipurua del País Basc (14.017).

Per assolir aquest èxit, les gimnastes han seguit un pla específic de treball des del mes de gener, amb cinc dies setmanals d’entrenament i una rigorosa preparació física i tècnica per part de les entrenadores del club.

La Copa d’Espanya, també anomenada Copa de la Reina és una competició de màxim nivell, on només participen els 20 millors clubs a nivell estatal. El Nàstic ha estat l’únic representant català i ha competit contra els 19 millors campions i subcampions autonòmics. La segona fase de la competició es disputarà el pròxim mes de juny.

gimnastic-ucrania