gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Planter Grana també juga per Setmana Santa

Diferents equips de la base del Nàstic disputen tornejos a Catalunya i les Illes Balears

El descans de les competicions de lliga a causa de la Setmana Santa no atura els entrenaments i partits dels equips del Planter Grana, ja que aquesta setmana a banda del Campus que acullen les instal·lacions del Nàstic fins el pròxim dijous, diferents equips de la base participen en tornejos tradicionals per aquestes dates.

El Mundialito de Cambrils ja ha començat i serà el torneig que tindrà una més gran presència d’equips del Nàstic: Infantil B, Aleví C, Aleví D, Benjamí C, Benjamí D i Benjamí E intentaran repetir l’èxit de la temporada passada quan el Benjamí A es va emportar el trofeu de campió en la seva categoria.

El Planter Grana també agafarà l’avió per anar a Santa Ponsa (Mallorca) per jugar un altre dels trofeus habituals per aquestes dates, la Santa Ponsa Cup. El representants granes seran l’Aleví A i el Benjamí A, que jugaran la primera fase a partir de dimecres.

Aquests equips també representaran el Nàstic durant la Setmana Santa:
Cadet A al MIC (primera fase dimecres i dijous);
Cadet B i Infantil A a la Oviedo Cup;
Infantil C a la Minicup de Sitges;
Infantil D, l’Aleví F, el Benjamí B, el Prebenjamí A i els Babyes al XXXIX Torneig de Futbol Base Santa Sebastià de La Canonja;
Aleví B al Torneig Internacional Terres de l’Ebre (dissabte);
Aleví G i el Benjamí G a Roda de Berà;
Prebenjamí C a la Pobla de Mafumet.

A més, el Nàstic Genuine també es desplaçarà cap a terres gironines per jugar divendres una nova edició del MIC Integra. Aquest serà el tercer any consecutiu que l’equip que dirigeix Rafel Magrinyà jugarà aquesta competició on tindrà de rivals al CA La Garrotxa i el Club CAR AEC Manlleu – Fundació Sant Tomàs.

gimnastic-ucrania