gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada de valors i esport entre el Nàstic Genuine i l’escola Sant Rafael

El Nàstic Genuine i l’equip de futbol de l’escola Sant Rafael han disputat durant aquest matí un partit amistós a les instal·lacions del club

El Nàstic Genuine i l’equip de futbol de l’escola Sant Rafael han disputat durant aquest matí un partit amistós a les instal·lacions del club amb la presència de jugadors de la primera plantilla. Els equips s’han enfrontat barrejant els jugadors dels dos conjunts amb l’objectiu de fomentar la cohesió i la capacitat de compartir l’esport col·lectiu, mitjançant el futbol.

El centre escolar tarragoní i l’entitat grana han col·laborat conjuntament per poder fer efectiva aquesta jornada, on els participants han pogut mostrar al terreny de joc la gran qualitat del seu futbol. El partit s’ha disputat als camps de gespa artificial en modalitat de futbol 11 dividit en 4 parts de 15 minuts amb 5 minuts de descans entre cadascuna d’elles.

La jornada ha finalitzat amb la visita dels jugadors del primer equip Abraham Minero, Pol Valentin i Ousseynou Thioune, que han acompanyat als participants del partit al llarg de la jornada. Els futbolistes i David Cruz, membre del departament de màrqueting de Nectina, han sigut els encarregats d’entregar a tots els jugadors un diploma de participació i una beguda vegetal a base de fruits secs, obsequi de l’empresa Nectina, que actualment és un dels patrocinadors del Nàstic Genuine, juntament amb BASF i Obra Social “la Caixa”.

L’agenda de l’equip grana continua el pròxim diumenge 19 de maig a les 10 del matí amb la visita dels Castellers de la Il·lusió a les instal·lacions esportives del club per celebrar una jornada de futbol i castells on tothom hi està convidat.

gimnastic-ucrania