gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fins a 12 juvenils s’incorporen a la plantilla de La Pobla 2019-2020

Després de finalitzar l’etapa al futbol formatiu del Gimnàstic de Tarragona, fins a dotze jugadors en edat juvenil es sumen al filial grana, La Pobla, per continuar evolucionant futbolísticament en el proper curs esportiu

La pretemporada del filial, encara per confirmar la data d’inici, comptarà amb nombrosos reforços en les diferents posicions de l’esquema tàctic de La Pobla, que continuarà un any més al grup V de la Tercera Divisió nacional.

Els juvenils que fan el salt al filial tots són nascuts l’any 2000 i cal destacar que Oscar Sanz i Bernat Guiu ja han vestit la samarreta de La Pobla en nombrosos partits de la present temporada 2018-2019 i d’altres, com és el cas del meta Cheick Kane i el mateix migcampista Bernat Guiu, han entrenat amb el primer equip en diverses ocasions.

Per al curs vinent, els porters que promocionen són el torrenc Mario Méndez i el senegalès Cheick Kane Sarr que, amb la seva selecció, està a la fase final de la Copa Mundial sub-20 a Polònia que s’iniciarà aquest dijous.

En la línia defensiva hi figuren els centrals Alex Campuzano, incorporat aquesta darrera temporada al juvenil A, i Aleix Ruiz, que va iniciar la seva trajectòria a l’equip ‘baby’ del Planter Grana. En el lateral dret estarà Enric Cubells, que ha completat tota l’etapa de juvenil amb el Nàstic; i en l’esquerre, Ferran Giménez, procedent del CF Damm el passat curs.

A la línia de mitjos, Óscar Sanz aportarà joventut i alhora experiència després de conèixer la Tercera Divisió aquest curs. Mentre que hi haurà tres migcampistes ofensius: el tarragoní Jordi Verdejo, que ha crescut al futbol base de l’entitat; Adrián Guica, incorporat aquesta temporada a la disciplina grana; i Bernat Guiu, el jugador de Marçà que aquesta temporada ha entrenat sota les ordres d’Enrique Martín i ja sap que és jugar al Municipal de La Pobla.

En la zona ofensiva hi destaca el polivalent Iker Cid, que pot actuar en la punta d’atac com en la demarcació d’extrem; i Guillem Martínez, jugador contrastat en categories inferiors i amb un gran bagatge golejador durant les múltiples temporades vestint de grana. També cal destacar que el tarragoní va jugar amb el primer equip en la present edició de la Copa Catalunya davant el FC Vilafranca.

gimnastic-ucrania