gimnastic-banner-the-beat-challenge

Un grup de joves de Bonastre assistirà al Nàstic – Elche CF

El programa “BBVA CX Junts Creixem!” els permetrà veure en directe el partit aquest diumenge al Nou Estadi.

Un grup de joves d’entre 8 i 10 anys del CF Bonastre (Baix Penedès) assistirà aquest diumenge (16 hores) al Nou Estadi per viure en directe el partit entre el Nàstic i l’Elche CF, corresponent a la jornada 40 de LaLiga 1|2|3. D’aquesta manera, gràcies al programa “BBVA CX Junts Creixem!”, impulsat pel club i per l’entitat bancària, podran gaudir d’un partit de futbol professional.

El responsable de marca i patrocinis del Nàstic, José María Andreu Solé, acompanyat per Jesús Escribano, representant de BBVA, han fet l’entrega de les entrades a José Ángel Lagares, regidor d’esports de l’Ajuntament de Bonastre.

Precisament, des de l’àrea d’esports del consistori de la població del Baix Penedès es vol promocionar i potenciar la pràctica de l’esport, i del futbol en concret, entre els joves de la població i per això una de les activitats que han plantejat és la presència a un partit de LaLiga 1|2|3.

El programa “BBVA CX Junts Creixem!” té com a objectiu col·laborar amb entitats, organismes i institucions del territori que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació i també l’esport a la societat tarragonina.

gimnastic-ucrania