gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, 9è club nacional amb major injecció de capital

El diari Palco23 situa l’entitat grana en el ‘top 10’, amb una aportació de 4,2 M, després de l’esforç del Consell d’Administració del Nàstic en eliminar els números vermells de la SAE.

El resultat de l’esforç i compromís en esvair el deute, que el Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD va assumir l’any 2012, fan que des del 2014 al 2019 l’entitat tarragonina es situï en la 9ena posició del rànquing nacional de Societats Anònimes Esportives del futbol en aportacions de capital amb una xifra total de 4,2 milions.

El diari digital Palco23, líder en la informació econòmica del negoci de l’esport, en una de les últimes publicacions ha confeccionat la classificació, de major a menor aportació, de la suma de totes les injeccions econòmiques que s’han produït en els darrers cinc anys naturals. Tal i com menciona el diari: “aquestes operacions evidencien dos objectius clars: el reforç patrimonial i esportiu dels projectes, o la reducció accelerada del deute per a competir amb majors garanties.”

Els encarregats d’aportar els 4,2 milions han estat el Consell d’Administració, el grup Sorigué i capital xinès. Tots ells han confiat en la feina i esforç econòmic de la SAE per fer possible la viabilitat del projecte, fonamental per la supervivència del club poliesportiu degà de l’estat espanyol.

Pots consultar el rànquing dels 19 equips i l’article a Palco23

gimnastic-ucrania