gimnastic-banner-the-beat-challenge

Alumnes de Teresianes i el Sagrat Cor coneixen més de prop els jugadors i el Museu del Nàstic

Pol Valentín i Djetei han visitat el centre situat a la Rambla Nova, mentre alumnes del Sagrat Cor han fet una visita guiada al Museu gràcies al programa Junts Creixem BBVA CX

La sala d’actes del col·legi Teresianes s’ha convertit en una improvisada sala de premsa on els defenses del primer equip Pol Valentín i Djetei han respost a algunes de les preguntes que han fet els alumnes en català, castella i anglès al voltant del futbol, de la seva trajectòria, dels seus hàbits o dels estudis. La trobada ha acabat amb una signatura d’autògrafs i una foto conjunta al pati interior del centre.

Abans de marxar els dos jugadors acompanyats per Leire Reparaz, representant del BBVA, han fet entrega de vals bescanviables per entrades per assistir el pròxim diumenge 9 de juny a l’últim partit de LaLiga 1|2|3 que jugarà el Nàstic al Nou Estadi davant el CD Lugo.

En paral·lel, alumnes del Col·legi Sagrat Cor han fet una visita guiada al Museu del Nàstic situat a l’Avinguda Catalunya. El capità del Nàstic Genuine, Rubén Almazán, i la coordinadora del Voluntariat Grana, Bito Fuster, han rebut els alumnes i els han fet una explicació dels 133 anys de vida del club i dels valors més importants que transmet l’entitat amb equips com el Genuine. En acabar, els han donat a tots ells, amb la presència també de Míriam Bermejo, representant del BBVA, vals bescanviables per entrades per veure en directe al Nou Estadi el Nàstic-CD Lugo el pròxim diumenge 9 de juny, corresponent a l’últim partit de la temproada de LaLiga 1|2|3.

Aquestes dues accions formen part del programa Junts Creixem BBVA CX que promouen el club i l’entitat bancària i que permet als alumnes dels centres escolars conèixer de primera mà la història del Nàstic amb la visita al Museu de l’Avinguda Catalunya o a les instal·lacions de la Budallera o la presència de jugadors del primer equip al col·legi.

gimnastic-ucrania