gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine recull el Premi al Foment dels Valors en l’Esport

L'Associació Catalana de Gestors Esportius Prefessionals ha concedit aquest reconeixement en una gala celebrada a l'Hospitalet de Llobregat.

Els jugadors del Nàstic Genuine, Dani Ordóñez i Ciro Almazán, acompanyats pel directiu Jordi Gornals han recollit el Premi al Foment dels Valors en l’Esport que ha atorgat l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals en un acte celebrat al Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l’Hospitalet de Llobregat.

L’acte ha començat amb la benvinguda del president de l’Associació, Josep Campaña, que ha donat pas a una conferència d’Albert Soler, director de les seccions professionals del FC Barcelona. Posteriorment s’ha celebrat el lliurament de guardons on s’ha volgut reconèixer la tasca del Nàstic amb l’equip Genuine, que va néixer el 2016 i ha servit d’impuls per a la creació de LaLiga Genuine Santander.

En total, s’han entregat 14 premis a diferents persones i entitats i s’han fet també set reconeixements especials. Entre ells, la Volta a Catalunya, l’empresa DAMM, el CE Lleida-Llista Blava, el director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional, Pere Miró o el director executiu del FC Barcelona, Òscar Grau.

El Nàstic Genuine tancarà la temporada de LaLiga Genuine Santander 2018/2019 el pròxim cap de setmana, del 14 al 16 de juny, a València, on jugarà contra Girona FC, CA Osasuna i Fundación Celta Integra.

gimnastic-ucrania