gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine presenta el seu equip per a la darrera fase de la temporada

LaLiga Genuine Santander es tancarà a València el cap de setmana del 14 al 16 de juny. L'Aula Magna de la URV acollirà un acte on també s'anunciaran detalls del futur i es presentarà un vídeo de la temporada.

L’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili (avinguda Catalunya) acollirà aquest dilluns a partir de les 17.30 hores un acte del Nàstic Genuine on es farà la presentació dels jugadors convocats per la quarta i darrera fase de LaLiga Genuine Santander que es tancarà el cap de setmana del 14 al 16 de juny a la Ciutat Esportiva del València CF.

En aquest acte, on estaran tots els components de l’equip (jugadors, tècnics i voluntaris) també s’anunciaran altres detalls del final de temporada i del futur de l’equip. A més, es presentarà també un vídeo realitzat per voluntaris on tots els jugadors de l’equip expliquen les seves sensacions de formar part del Nàstic Genuine.

Tot plegat començarà dilluns 10 de juny a les 17.30 hores en un acte que està oberts a tots els socis i seguidors del Nàstic.

gimnastic-ucrania