gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Jugadors i tècnics que finalitzen la relació laboral amb l’entitat

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que el diumenge 30 de juny de 2019 finalitzarà oficialment la temporada 2018-2019 i un total de disset jugadors i cinc membres del cos tècnic del primer equip acabaran la seva relació amb l’entitat grana, de manera que queden lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.

Un total d’onze finalitzen la cessió de drets i tornen als seus respectius equips professionals. Es tracta d’ Iván López, Josema, Abdel Barrada, Jose Kanté, Gonzalo Ávila ‘Pipa’, Imanol García, Mikel Villanueva, Ramiro Guerra, Sebas Coris, Fabián Noguera i Luis Suárez.

Mentre que sis jugadors finalitzaran la seva vinculació contractual amb el Gimnàstic de Tarragona, expirant el contracte professional que els uneix. Els jugadors en qüestió són Isaac Becerra, Thioune, Ike Uche, Miguel Palanca, Antonio Cotán i Abraham Minero.

Per la seva banda, en l’apartat tècnic, Enrique Martín, Alfredo Sánchez i Javi Ramos finalitzen la seva etapa a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona després de la seva arribada al mes d’octubre. Menció especial als membres del cos tècnic Santi Coch i Manolo Martínez, que finalitzen una nova etapa professional al Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix a tots els jugadors i tècnics que causen baixa el treball durant el transcurs d’aquest curs esportiu 2018-2019 i els hi desitja molta sort en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

gimnastic-ucrania