gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sergi Parés: “El punt de partida del projecte és el sentiment de pertinença”

L'auditori del CaixaForum s'ha omplert de socis i accionistes per escoltar la presentació del nou director esportiu

El nou director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, ha traçat les línies mestres del nou projecte grana en una presentació a l’auditori del CaixaForum que s’ha omplert de gom a gom de socis i accionistes.

L’acte ha començat amb un parlament del president, Josep Maria Andreu, que ha ratificat la importància de la figura de Parés pel seu passat al Nàstic, ja que com a jugador hi va estar set temporades en dues etapes diferents. També s’ha referit al passat al primer equip del nou entrenador, Xavi Bartolo, que va ser segon entrenador i preparador físic en l’etapa de l’ascens a la Primera Divisió. Abans de donar pas a la xerrada del director esportiu, el president ha fet l’entrega de la samarreta del Nàstic a Sergi Parés.

El nou director esportiu ha començat la seva intervenció agraïnt la confiança del president i els membres del Consell d’ Administració, que també han estat presents a l’acte, i recordant la seva arribada al Nàstic l’any 1986, quan era un jove futbolista provinent de Valls de tan sols 17 anys.

El seu punt de partida per començar a treballar a l’entitat són les persones i ha anunciat que David Comamala i Ferran Asensio formaran part del seu departament. Sergi Parés ha demanat a tots els estaments del club, començant pels socis i accionistes, que tinguin un sentiment de pertinença a l’entitat ja que és fonamental per assolir els èxits com el retorn al futbol professional.

Sobre el model de joc té clar el Nàstic “ha de ser un equip que domini la pilota i sigui molt protagonista, en especial al Nou Estadi i tots els equips de les categories inferiors han d’aplicar aquest estil de joc”. Tot seguit, ha elogiat al nou entrenador, Xavi Bartolo, de qui ha assegurat que és “un entrenador top que domina totes les facetes: és el millor entrenador que podem tenir”.

Sergi Parés ha acabat la seva presentació demanant paciència, ja que l’aplicació del nou model requereix de canvis que s’han d’anar aplicant progressivament i s’ha d’aconseguir estabilitat per assolir una millora continuada.

gimnastic-ucrania