gimnastic-banner-the-beat-challenge

Xavi Bartolo, presentat

El president Josep Maria Andreu ha donat la benvinguda al nou entrenador grana, que dirigirà al primer equip la propera temporada 2019-2020

Després que la setmana passada es presentés a Sergi Parés com a nou director esportiu, el projecte esportiu del Gimnàstic de Tarragona continua el seu curs i avui ha estat Xavi Bartolo qui ha fet les seves primeres paraules com a nou tècnic del primer equip. Ell serà l’encarregat d’encapçalar el cos tècnic, acompanyat del preparador físic, David Pajón; l’entrenador de porters, Manolo Oliva; i el segon entrenador, que encara no s’ha desvetllat el nom.

El tècnic lleidatà ha deixat clares les línies de joc que marcarà a l’equip en aquest nou curs al grup III de la Segona Divisió B. Davant del president, director esportiu, membres del Consell d’Administració i els mitjans, l’entrenador ha fet una crida a l’afició: “Volem que el soci es torni a identificar amb el seu equip; un equip ambiciós, amb un joc associatiu i protagonista on els jugadors que hi participin surtin a per la victòria des del principi.” A més, Xavi Bartolo ha afirmat que “l’objectiu és estar el més amunt possible i comptaré amb tots els jugadors que hi hagi a la plantilla. Aquell que truqui a la porta per jugar, ho farà, independentment que tingui 19 o 32 anys. Volem jugadors que vagin a pel partit i ho donin tot, es guanyi o no.”

Després de respondre als mitjans de comunicació, el president Josep Maria Andreu ha fet entrega d’una samarreta personalitzada al nou tècnic de l’entitat grana.

Cal recordar que Xavi Bartolo ha estat al Nàstic en diferents etapes. La primera com a jugador, la temporada 1996-1997, quan va disputar 36 partits de lliga i un de copa i va marcar sis gols, en un any que l’equip va jugar la promoció d’ascens. Posteriorment, ha estat quatre temporades com a preparador físic, entre 2003 i 2007, i tres temporades més com a segon entrenador: les temporades 2007-2008, 2009-2010 i 2010-2011.

A banda dels anys d’experiència al conjunt grana, Bartolo també ha treballat a l’Hércules CF, el CD Castellón, el Recreativo de Huelva, el FC Cartagena, el Real Murcia i el CF Reus Deportiu.

gimnastic-ucrania