gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jugadors de La Pobla que s’incorporaran al primer equip 2019-2020

Sis futbolistes del filial formaran part de la nova plantilla grana

Jugadors de La Pobla, alguns d’ells amb recorregut ascendent dintre de les categories del futbol formatiu, seguiran nodrint un any més el primer equip del Gimnàstic de Tarragona. Per aquesta nova temporada, sis d’ells ho faran sota les ordres de Xavi Bartolo i d’altres continuaran al filial amb possibilitats de pujar.

Els futbolistes Roger Brugué, Victor Martínez ‘Viti’, Salva Ferrer, Cheikh Kane Sarr, Joel Lasso i Pol Ballesteros, després de completar la cessió al CE Sabadell, estaran dintre de la disciplina del primer equip.

Dintre del projecte esportiu, es comptarà amb jugadors del filial de forma activa per fer la pretemporada 2019-2020 i, durant el curs, participar en els entrenaments sota les ordres de Xavi Bartolo.

Els joves jugadors que aquest any han debutat o treballat en dinàmica del primer equip, com són Pol Prats, Sergio Montero, Sergi Cardona, Roger Figueras, Oscar Sanz, Bernat Guiu, entre d’altres, iniciaran la temporada sota les ordres d’Albert Company al filial, La Pobla de Mafumet, per seguir millorant les seves condicions i aptituds futbolístiques al grup V de la Tercera Divisió.

gimnastic-ucrania