gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic rep sis guardons en la Nit dels Campions de la FCF

La gala tarragonina va reconèixer l’expresident Antoni Vallverdú a títol pòstum, quatre equips del Planter Grana i un del futbol sala

Més de 1200 persones van omplir el Pavelló Esportiu de Roda de Berà en una nova edició de la Nit dels Campions a la demarcació de Tarragona, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, que va reconèixer els millors equips de la temporada del futbol català.

Entre els premiats, es va fer una menció especial a Antonio Vallverdú per la seva trajectòria, segons la FCF per “treballar incansablement per al Club Gimnàstic Tarragona, entitat que va presidir del 1986 al 1998, i amb qui va viure dues promocions d’ascens a la Segona Divisió”. El seu fill i conseller de la SAE, Toni Vallverdú, va estar l’encarregat de recollir el guardó acompanyat del president, Josep Maria Andreu, i el vicepresident, Jordi Virgili.

La comitiva grana també va presenciar els reconeixements a tots els equips grana que aquesta temporada han guanyat les respectives competicions de lliga que han disputat. L’aleví C, el benjamí C, el benjamí D i el benjamí E han estat els equips del Planter Grana campions de lliga que van pujar a l’escenari uniformats amb les equipacions per a recollir els premis. A més de l’infantil B del futbol sala del Gimnàstic de Tarragona, que un any més a posicionat una de les seccions del Club entre les millors del territori.

gimnastic-ucrania