gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segon aniversari de la Penya Lo Nàstic Terres de l’Ebre

En l’acte van participar el president Josep Maria Andreu i el jugador local Pol Prats

La seu social de la penya, situada a Tradicionarius de Tortosa, va acollir als penyistes ebrencs i la comitiva grana per cloure la temporada 2018-2019 i reconèixer a Bernabé Barragán com a millor jugador del curs esportiu després de sumar les puntuacions de totes les jornades. El meta no va poder assistir, tot i això va agrair el reconeixement per les xarxes socials.

El president de Lo Nàstic Terres de l’Ebre, Marc Monforte, va agrair l’assistència de les autoritats del Club i va animar a tothom a seguir fent costat a l’equip en aquesta nova temporada. El president Josep Maria Andreu també va agrair l’esforç de tots els socis i aficionats de les Terres de l’Ebre pel seu suport incondicional en tots els partits al Nou Estadi i d’altres lluny de Tarragona, que també han comptat amb l’escalf de la penya. Per la seva part, Emili Navarro, representant de Tradicionarius, va dirigir unes paraules a tots els assistents, donant pas a un aperitiu per amenitzar el vespre.

Finalment, el futbolista de Paüls i del Planter Grana, Pol Prats, també va mostrar el seu orgull perquè una penya de socis i aficionats de les Terres de l’Ebre faci costat a l’equip en tot moment.

gimnastic-ucrania