gimnastic-banner-the-beat-challenge

II OPEN de frontennis del Gimnàstic de Tarragona

Un total de deu parelles de tota Catalunya van participar en la competició grana puntuable per al torneig Màster de la FCP

El frontó del Nàstic de Tarragona va acollir el passat dissabte el segon Open de Frontenis Preolímpic on representants dels millors clubs de Catalunya van gaudir des de les 8.30 a les 19.30 hores.

Durant la competició va regnar un gran ambient de tots aquests jugadors que estimen aquest esport, una de les seccions amb més història del Club, i altres tants espectadors que no es van voler perdre veure a aquests jugadors arribats de Terrassa, Barcelona, ​​Roquetes, Reus i també tarragonins de l’entitat grana.

Per la tarda es van disputar els quarts de final, semifinals i la final, enfrontaments de qualitat i molt disputats. Finalment els campions van ser Mario Cañadas i Javier Vázquez, del Club Monterols. La segona posició va ser per a la parella formada per Adri Cano i David Cano, de Roquetes. Mentre que les parelles del Gimnàstic de Tarragona, formades per Jesús Domínguez i Manuel Martínez, i Marc Blanco i Juan Manuel Niebla, van ser tercers i quarts classificats respectivament.

Aquesta jornada de frontennis va coincidir amb la data de la Diada del Club Gimnàstic, que tots els participants es van congregar en el dinar de germanor i posterior festa de totes les seccions del Club Gimnàstic de Tarragona, amb l’assistència del president grana, Josep Maria Andreu; el vicepresident, Josep Francesc Ferrer, entre d’altres responsables de seccions i Junta Directiva.

gimnastic-ucrania