gimnastic-banner-the-beat-challenge

El grana Xavier Sandoica obté una beca per anar als EUA

El juvenil del Nàstic continuarà la seva formació acadèmica i futbolística a LaSalle University, a Pennsylvania, gràcies al programa LaLiga ProPlayer

Al futbolista del Planter Grana se li ha concedit una de les 20 beques promogudes per LaLiga i Banco Santander que permetrà a jugadors de futbol base d’equips nacionals viatjar als Estats Units d’Amèrica per continuar el seus estudis superiors i jugar a futbol en les millors universitats.

Xavier Sandoica ha estat present aquest migdia a l’edifici de LaLiga, a Madrid, en l’acte de comiat als 20 jugadors que se’ls ha concedit la beca a diferents universitats. El president de LaLiga, Javier Tebas, juntament amb el Conseller Delegat del Banc Santander, Rami Aboukhair, han presentat el programa educatiu i esportiu als jugadors becats fent-los-hi entrega d’una placa commemorativa. Posteriorment i per finalitzar la jornada, Sandoica i la resta de jugadors han assistit a classes formatives sobre “El dia a dia d’un futbolista universitari a EUA” i “El camí al futbol professional a EUA”, impartides per AGM.

El Gimnàstic de Tarragona continua apostant en què jugadors del futbol base tinguin el millor desenvolupament personal possible per tal d’adquirir els màxims coneixements acadèmics i, alhora, compaginar-los amb la pràctica del futbol. D’aquesta manera, des del Club li desitgem a Xavier Sandoica que aquesta estada a LaSalle University sigui el més enriquidora possible per a les seves aptituds acadèmiques i esportives.

gimnastic-ucrania