gimnastic-banner-the-beat-challenge

Carles Hernández torna al capdavant del serveis mèdics del Nàstic

El doctor tarragoní s’encarregarà del primer equip, filial i futbol base

Per aquesta nova temporada 2019-2020 tots els membres dels serveis mèdics del Gimnàstic de Tarragona seran del Camp de Tarragona. Carles E. Hernández, com a metge, assumirà novament la responsabilitat de l’àmbit sanitari grana després de dues temporades a LaLiga Santander, formant part de la disciplina del RCD Espanyol.

Amb l’arribada del Dr. Hernández, els serveis mèdics del primer equip comptaran amb Ernest Canete com a fisioterapeuta, que afrontarà la 28ena temporada al Nàstic, i la incorporació de Joan Álvarez per desenvolupar també les tasques de fisioterapeuta i readaptador.

D’aquesta manera, Carles Hernández, metge especialista en medicina de l’esport, afrontarà la 12ena temporada al Gimnàstic de Tarragona aportant la seva experiència en la matèria i també l’ADN Nàstic després de gaudir de grans temporades amb el conjunt tarragoní, com l’ascens a la màxima divisió del futbol nacional, l’any 2006.

Tot el cos mèdic iniciarà la tasca d’aquest curs 2019-2020 a partir del dilluns 15, coincidint amb el començament de la pretemporada. El primer dia es realitzaran les pertinents revisions mèdiques i test funcionals. Mentre que al llarg de la setmana es desenvoluparan les proves d’esforç, analítiques i antropometries per a complementar les dades d’aptitud i rendiment.

gimnastic-ucrania