gimnastic-banner-the-beat-challenge

El dilluns s’inicia la pretemporada 2019-2020

Els entrenaments de la primera setmana es realitzaran a les instal·lacions del Nou Estadi

El primer equip del Gimnàstic de Tarragona està a punt per començar la preparació de la nova temporada al grup III de la Segona Divisió B, que arrencarà el cap de setmana del 25 d’agost. Serà aquest dilluns quan el tècnic Xavi Bartolo dirigeixi la primera sessió de treball amb les incorporacions realitzades fins al moment, els jugadors amb contracte vigent que ja van defensar l’escut la temporada passada i també futbolistes del filial.

Aquesta primera setmana es realitzaran vuits entrenaments a les instal·lacions de La Budallera i el diumenge 21 a la tarda l’expedició es desplaçarà en el bus oficial fins a Olot, on es desenvoluparà l’estada fins el dissabte 26 de juliol.

Aquest dilluns es realitzaran les revisions mèdiques i test funcionals a partir de les 8 h del matí. Posteriorment jugadors i cos tècnic esmorzaran conjuntament abans de sortir al camp annex al Nou Estadi per exercitar-se en la primera de les dues sessions que s’han programat per la jornada. Els entrenaments de la setmana es compaginaran amb les pertinents proves d’esforç, analítiques i antropometries individualitzades a cadascun dels jugadors.

Xavi Bartolo ha citat els següents jugadors per iniciar la pretemporada grana:

Porters
Bernabé Barragán, Cheikh Kane Sarr i Arnau Riera.

Defenses
Salva Ferrer, Mohammed Djetei, Pol Valentín, David Goldar, Javier Bonilla, Carlos Albarrán, Roger Figueras i Sergi Cardona.

Migcampistes
Javier Márquez, Víctor Martínez ‘Viti’, Ferran Giner, Damian Petcoff, Ignacio Abeledo i Jorge Carreón.

Davanters
Berat Sadik, Gerard Oliva, Pol Ballesteros, Roger Brugué ‘Brugui’, Pol Prats, Joel Lasso, Rodrigo Cuenca i Elvir Maloku.

gimnastic-ucrania