gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el Grup Klever signen un acord de cooperació

L’empresa tarragonina desenvoluparà nous productes i accions cap als socis i aficionats

El Gimnàstic de Tarragona i Klever Software y Sistemas SL signen un acord per a que l’empresa tecnològica especialitzada en el desenvolupament en plataformes digital i e-commerce cooperi en l’àrea de marxandatge de l’entitat.

Les dues entitats han desenvolupat conjuntament una nova plataforma de venda online per facilitar l’accés a la compra de productes de la marca Nàstic. Ja pots consultar aquest nou espai virtual.

A nivell funcional, la Nàstic Hummel Store de l’Avinguda Catalunya 22 C de Tarragona continuarà sent un punt permanent d’atenció al soci i als aficionats per a tots aquells nastiquers que prefereixin resoldre les seves consultes presencialment al centre de Tarragona, en lloc de les oficines de La Budallera. A més, al mateix espai grana, els seguidors del Gimnàstic de Tarragona podran seguir comprant els productes oficials del seu equip preferit, ja sigui les equipacions tècniques o d’altres productes de marxandatge de la marca. Està previst que per aquesta temporada hi hagi noves línies de roba casual i nous complements del Nàstic per a totes les edats i ocasions. Pel que fa a la botiga del Nou Estadi, només estarà oberta els dies de partit en què el Nàstic jugui com a local.

D’altra banda, per aquest nou curs esportiu al grup III de la Segona Divisió B, el primer equip lluirà la mateixa línia de roba d’entrenament que la temporada 2018-2019, i també la primera i segona samarreta oficial de joc. Per aquest motiu la Botiga-Museu del Nàstic oferirà les samarretes oficials de joc al preu de 39.90€ la unitat.

gimnastic-ucrania