gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentacions de Giner, Goldar, Albarrán i Petcoff

El president Josep Maria Andreu els hi ha donat la benvinguda a Tarragona

Els primers quatre reforços del Nàstic 2019-2020 han comparegut davant els mitjans de comunicació per expressar les seves sensacions després de la seva incorporació a la disciplina del primer equip.

Giner ha estat el primer dels jugadors en comparèixer davant els mitjans en aquesta retorn a Tarragona per afrontar la segona etapa al primer equip. El jugador d’Alboraya, amb 96 partits oficials de grana, ha estat contundent en afirmar que “tenia moltes ganes de venir al Gimnàstic de Tarragona novament.”

Per la seva banda, David Goldar ha explicat les facilitats per sumar-se al projecte de l’entitat per aquesta nova temporada. “Des del primer moment vaig veure el gran interès mostrat per mi i les converses eren clares i sinceres per tancar l’acord entre les dues parts.”

El tercer dels jugadors, el lateral Carlos Albarrán, ha dit que “no vaig dubtar en cap moment des de la primera trucada de Sergi Parés. Vinc a donar-ho tot perquè és una gran oportunitat per a mi amb un objectiu bonic.”

Finalment, el migcampista Damián Petcoff ha estat clar en el seu missatge inicial: “vinc a sacrificar-me i esforçar-me per aquest equip”. Al mateix temps ha agraït tot l’esforç de l’entitat grana en contractar-lo des de fa setmanes.

Un cop presentats per part del president i també el director esportiu, tots s’han fotografiat conjuntament a l’exterior del Nou Estadi. Els jugadors continuaran el treball de preparació, sota les ordres de Xavi Bartolo, en la sessió de treball de demà a les 10 hores a les instal·lacions de La Budallera.

gimnastic-ucrania