gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentacions de Javi Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran

Les noves incorporacions han manifestat les primeres paraules des de la seva arribada a Tarragona

Nova jornada de presentacions oficials a La Budallera després de la viscuda el dimarts amb els primers quatre jugadors fitxats. Aquest migdia, i després de la sessió d’entrenament al Complex Esportiu Futbol Salou, els qui han posat amb la samarreta del Nàstic han estat Javier Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran, que va arribar ahir a la nit a Tarragona i aquest matí ja ha entrenat amb els nous companys.

El lateral esquerre Javi Bonilla ha estat el primer en ser rebut per part del president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés, a la sala de premsa del Nou Estadi. El futbolista sorià ha reconegut que la contractació seva pel Nàstic ha estat molt ràpida. Afirmant que “tot va ser molt planer i es va fer molt bé.” A més ha afegit, “tinc molta il·lusió que arribi el primer partit de lliga.”

Per la seva banda, el mitjapunta Lolo Plá ha explicat que no té pressió i, en contra, sí que té ganes de fer-ho bé amb l’equip manifestant que “l’èxit de tots és el conjunt i cadascú de nosaltres intentarem aportar el nostre granet de sorra”. El futbolista atacant no s’ha volgut mullar sobre una xifra de gols i sí sobre l’objectiu comú d’estar el més amunt possible.

Finalment, l’extrem Romain Habran ha parlat en francès a manca de conèixer l’idioma local. L’exjugador del Paris Sant Germain, que només feia 12 hores de la seva arribada a Tarragona, ha manifestat que “he escollit el Nàstic per la història i la tradició que té el club, i no vaig tenir dubtes en cap moment quan em va arribar l’oferta per vindre i fitxar per l’entitat.”

Tots els jugadors continuaran treballant sota les ordres de Xavi Bartolo durant les jornades de demà i dissabte, a partir de les 10 hores. Mentre que diumenge el primer equip es desplaçarà en el bus oficial fins a Olot per iniciar l’estada de pretemporada.

gimnastic-ucrania