gimnastic-banner-the-beat-challenge

Segona jornada de feina a l’stage d’Olot

Tres sessions de treball en els dos dies d'activitat física

El conjunt dirigit per Xavi Bartolo continua la preparació per al nou curs esportiu 2019-2020. En aquesta segona setmana d’entrenaments, després de les vacances d’estiu, l’equip es troba a la comarca de La Garrotxa convivint les 24 hores per fer grup i buscar el punt de forma òptim abans d’iniciar la competició oficial.

Els jugadors es van exercitar en doble sessió ahir, dilluns, i aquest dimarts han entrenat poc més de dues hores a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas, lloc on treballaran fins dijous la tarda.

Els tarragonins han iniciat la sessió a les 10 hores. L’entrenament ha començat amb una tasca lúdica col·laborativa on s’ha treballat amb grups de tres practicant diferents habilitats coordinatives i de precissió. Mentre que la part principal ha consistit en una tasca introductòria amb l’objectiu de treballar la sortida de pilota i identificar superioritats en espais reduits i zones delimitades. Després s’ha fet la transferència a camp real i la sessió ha finalitzat amb un partit condicionat on s’han posat en pràctica les dues tasques treballades anteriorment.

Els homes de Xavi Bartolo entrenaran demà, a partir de les 10 hores, mentre que a la tarda ho faran a partir de les 19.30 hores a les mateixes instal·lacions de l’empresa de jardineria Royalverd. Recordem que l’estada a Olot finalitzarà el divendres on Nàstic i CF Peralada s’enfrontaran en partit amistós al municipal gironí a partir de les 19.30 hores.

gimnastic-ucrania