gimnastic-banner-the-beat-challenge

Abel Mourelo exercirà de segon entrenador grana

El tècnic farà tàndem a la banqueta amb Xavi Bartolo

Es completa el cos tècnic del Gimnàstic de Tarragona per aquesta nova temporada il·lusionant al grup III de la Segona Divisió B. L’últim en incorporar-se ha estat Abel Mourelo López, que serà la mà dreta de Bartolo en els entrenaments i també els partits juntament amb David Pajón, com a preparador físic, i Manolo Oliva, entrenador de porters.

Mourelo s’ha incorporat a la disciplina grana després de finalitzar la seva vinculació amb el Tokushima Vortis del Japó, on ha estat aquests últims 6 mesos com a segon entrenador de Ricardo Rodríguez. En la trajectòria del gallec com a primer tècnic hi destaquen els quatre anys al juvenil A del Mataró i també al del CF Badalona, on posteriorment va actuar com a segon entrenador al primer equip, a la Segona Divisió B.

Posteriorment, a les files de la Cultural Leonesa, exercint com a segon entrenador de Ruben de la Barrera, assolia l’ascens a la categoria de plata del futbol nacional amb record de puntuació de l’equip lleonès. I la temporada passada va estar mig curs al CF Reus i adquirint experiència juntament amb Xavi Bartolo. Abel Mourelo, conegut com ‘Mou’, és biòleg marí i entrenador amb llicència UEFA PRO a més de professor de metodologia, tàctica i anàlisi del joc.

gimnastic-ucrania