gimnastic-banner-the-beat-challenge

Superat l’equador de l’stage a Olot

Completades cinc sessions en els tres dies de treball físic

El primer equip avança en la preparació d’aquests dies a les instal·lacions de RoyalVerd, situades a la Vall d’en Bas. Avui l’activitat física s’ha repartir en doble sessió; desenvolupada a partir de les 10 hores, la matinal; i a les 19.30 h, la del vespre. Els jugadors han completat l’activitat física sota les ordres de Xavi Bartolo i la resta del cos tècnic.

L’entrenament del matí ha començat en una activació amb força orientada al desplaçament i a la lluita. La primera tasca ha estat un rondo de treball per equips, on es buscava millorar les acceleracions i desacceleracions. Posteriorment s’ha realitzat un exercici introductori al treball tàctic amb sortida de pilota a diferents zones i espaïs reduïts, per després repetir-ho en el camp gran, on també s’han centrat en els reinicis de sortida de l’esfèric.

Mentre que a la tarda s’han fet test físics a tots els integrants de la plantilla. Una part d’aquests han estat per detectar asimetries entre una cama i l’altra als jugadors, per tal de perfeccionar el treball individualitzat a cadascun dels protagonistes. Un test d’esprints per veure el perfil de força-velocitat dels futbolistes i el pic de velocitat punta que arriben. A més d’un test de velocitat aeròbica màxima per poder prescriure exercicis en cas que el jugador es lesioni i hagi de fer la readaptació. L’activitat ha finalitzat passades les 20.30 h amb estratègia defensiva.

L’equip tindrà jornada de descans demà al matí i per la tarda realitzarà una nova sessió preparatòria a partir de les 18.30 h, pràcticament 24 hores abans d’afrontar el primer partit amistós de la pretemporada grana. Els tarragonins s’enfrontaran al CF Peralada, al Municipal gironí, a partir de les 19.30 hores, per posteriorment tornar a Tarragona.

gimnastic-ucrania