gimnastic-banner-the-beat-challenge

Última tarda de treball a La Garrotxa

L'equip ha entrenat aquesta tarda abans del primer amistós de pretemporada

S’aproxima la finalització de l’stage de preparació de la present pretemporada 2019-2020. L’entrenament de demà al matí a les 10.30 hores posarà el punt i final a cinc dies d’intens treball on els grana han completat un total de set sessions a les instal·lacions de Royalverd.

La prova final a terres gironines es completarà per la tarda al Municipal de Peralada en forma de partit amistós davant el conjunt gironí que aquesta darrera temporada ha jugat al grup III de la Segona Divisió B, consumint el descens a la Tercera Divisió del futbol nacional. El davanter Berat Sadik ha estat l’única baixa després d’abandonar la concentració i viatjar al seu país per problemes personals, fet que provocarà la seva absència en l’encontre de demà.

En l’entrenament de la tarda s’ha realitzat l’escalfament, seguit d’una roda de passades per treballar l’estratègia ofensiva i els serveis de cantonada. S’ha continuat amb el treball tàctic en camp gran per tal de practicar la sortida de pilota i s’ha finalitzat la sessió amb partits curts, amb espais reduits, dividits en tres equips.

gimnastic-ucrania