gimnastic-banner-the-beat-challenge

Juan Rodríguez s’incorpora al Nàstic

Signa un contracte fins a juny de 2022

L’entitat grana i Juan Rodríguez Martínez (Cedeira, A Corunya, 8 de maig de 1995) arriben a un acord que els unirà per a les tres pròximes temporades, un cop el gallec hagi superat el pertinent reconeixement mèdic.

Juan arriba a Tarragona per reforçar la línia defensiva de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Després de rescindir el seu contracte professional amb el Real Sporting de Gijón, disciplina on ha jugat les últimes tres temporades alternant el primer equip i el filial. A més, amb els de Mareo va jugar quatre partits a LaLiga Santander el curs 2016-2017. Prèviament, es va formar al futbol base del Racing de Ferrol i va formar part del Somozas, a la Segona Divisió B.

El futbolista de 24 anys apuntalarà la rereguarda grana amb la seva contundència i bona sortida de pilota. Juan Rodríguez té una bona visió de joc i també aportarà seguretat aèria, amb l’ 1,84 m d’alçada, sumant-se a l’atac en les accions a pilota aturada.

Està previst que el jugador s’incorpori a la dinàmica del primer equip en l’entrenament de dimecres al matí, previst a partir de les 10 hores, al camp annex al Nou Estadi.

 

gimnastic-ucrania