gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Vopak Terquimsa, acord de patrocini fins a 2021

La multinacional líder en el sector d’emmagatzematge dóna suport a l’entitat grana

El Gimnàstic de Tarragona i Vopak Terquimsa tanquen un acord de patrocini que unirà a les dues entitats pels propers cursos esportius 2019-2020 i 2020-2021. L’empresa dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel esdevé partner oficial del Club Empresa del Nàstic.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, han signat aquest matí l’acord que vincularà a ambdues entitats. El president grana ha manifestat l’interès en col·laborar per part d’una companyia que compta amb quasi mig segle de presència en el territori, afegint que “és un orgull que una empresa global com Vopak Terquimsa doni suport al nostre projecte de present i futur”. Per la seva part, el director general de l’empresa, Eduardo Sañudo s’ha mostrat molt satisfet per l’acord adoptat ja que “a Vopak Terquimsa ens impliquem en projectes esportius ja que estem convencuts de que l’esport desenvolupa molts dels valors fonamentals per la societat. Creiem, a més a més, que en moments difícils és quan cal donar suport  i col·laborar en un projecte que tant aporta a la nostra ciutat com és el del Gimnàstic de Tarragona”.

Amb aquest nou acord de patrocini, Vopak Terquimsa mostra la seva confiança amb el projecte esportiu, social i econòmic del Gimnàstic de Tarragona per aquest nou curs a la Segona Divisió B. Empreses del territori local, nacional i també internacional aposten per anar de la mà en el present i també en el futur de l’entitat grana.

gimnastic-ucrania