gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentacions oficials de Jonathan Pereira i Juan Rodríguez

El futbolistes gallecs han expressat l’interès grana per incorporar-los

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la tercera tanda de presentacions oficials de nous jugadors que s’incorporen al projecte grana per aquesta nova temporada 2019-2020.

Avui ha estat el torn dels gallecs Jonathan Pereira i Juan Rodríguez. El davanter i el defensa han estat rebuts pel president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés; encarregats de donar-los-hi la benvinguda a la disciplina grana. El màxim dirigent del Nàstic ha declarat que els dos jugadors han estat primeres opcions per fer possible la seva arribada a Tarragona. Andreu ha agraït que acceptessin l’oferta del Club i els hi ha desitjat molta sort als dos futbolistes, afegint que “la vostra sort serà la de tots els nastiquers.”

Jonathan Pereira ha estat el primer en comparèixer davant els mitjans de comunicació, destacant la rebuda per part dels companys en aquests dos primers dies a l’equip. El davanter ha afirmat que “venir al Nàstic és un repte molt bonic i espero estar a l’alçada de les exigències, demostrant-ho sobre el camp.”

Posteriorment, l’última incorporació d’aquest mercat estival, Juan Rodríguez, ha explicat els motius pels quals ha escollit Tarragona com el seu destí professional per seguir creixent. A més ha destacat que “l’ambient a l’equip i al Club és molt bo, i espero adaptar-me ràpidament perquè vinc a sumar com un més, aportant el meu gra de sorra.”

Els dos jugadors continuaran la preparació sota les ordres de Xavi Bartolo en l’entrenament previst per demà al matí, a partir de les 10 hores, al Complex Esportiu Futbol Salou; sessió en la jornada prèvia al primer matx al Nou Estadi del curs 2019-2020.

Recordem que a les 20.15 h els jugadors de la plantilla es presentaran davant tots els nastiquers, i a les 20.30 hores arrencarà el duel per l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Real Zaragoza.

gimnastic-ucrania