gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Bercose renoven l’acord de patrocini

L’empresa tarragonina continua donant confiança a l’entitat grana

El Gimnàstic de Tarragona i Bercose tanquen un acord de patrocini que unirà a les dues entitats pel proper curs esportiu 2019-2020. L’empresa líder en outsourcing i especialitzada en serveis auxiliars esdevé partner oficial del Club Empresa del Nàstic.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el president del Grup Bercose, Joan Gutiérrez, segellen l’acord que vincularà a ambdues entitats. El màxim responsable de l’entitat grana ha expressat la seva satisfacció en el punt d’acord ja que “beneficia a les dues parts perquè en els respectius àmbits som referent al territori”. Per la seva part, el president de Bercose, Joan Gutiérrez, ha destacat la importància d’aquesta entesa per continuar col·laborant i que “Bercose estigui present al Nou Estadi en cadascun dels partits que es disputin i junts tornar on el Nàstic i Tarragona mereixen”.

Amb aquest nou acord de patrocini, Bercose renova la seva confiança amb el projecte esportiu, social i econòmic del Gimnàstic de Tarragona per aquest nou curs al grup III de la Segona Divisió B. Empreses líders del territori local, nacional i també internacional aposten per unir-se amb el present i el futur de l’entitat grana.

gimnastic-ucrania