gimnastic-banner-the-beat-challenge

21 medalles al Campionat de Catalunya de pista

La secció roller continua superant-se en cada competició

El patinatge de velocitat va sumar 9 ors, 5 plates i 7 bronzes en la cita celebrada el passat dissabte al patinòdrom de Lliçà d’Amunt; participant amb 13 esportistes i tornant a Tarragona amb 21 medalles.

En categoria benjamí, Amaya Jimeno es va proclamar subcampiona en les proves volta esprint i 5 voltes.

En aleví, Lluc Nogués va fer ple després d’aconseguir or en les tres proves que va participar. Mentre que Paula espín, també va pujar a l’esglaó més alt del podi en el 1500 i el 3000 punts.

En la categoria infantil és on el Nàstic va sumar més medalles. Ona Rodríguez, que està completant seva millor temporada, es va emportar els 4 ors en les 4 proves disputades; i la també infantil Carla Plana, es va penjar tres medalles de bronze en les mateixes proves.

En juvenil, Dana Girald va assolir la plata en els 5000 punts i el bronze en els 10000 eliminacions.

Finalment, en categoria júnior, Sthefania Cárdenas va ser subcampiona de Catalunya en els 10000 punts i tercera en les proves de 1000 i 500. I la patinadora Abril Fradera va assolir la plata en el 200 contrarellotge.

Aquest resultats permeten que quatre esportistes granes tinguin la plaça assegurada en els campionats estatals que es celebraran a Arganda del Rei a principis de juny. Cal recordar que fa només deu dies, la secció va aconseguir 8 medalles al Campionat d’Espanya de Circuit, situant-se com el millor club al medaller final i la patinadora Paula Espín com la màxima medallista.

 

gimnastic-ucrania