gimnastic-banner-the-beat-challenge

22 medalles als Campionats de Catalunya en Pista

7 d’or, 5 de plata i 10 de bronze

La secció de patinatge en línia continua sumant podis i medalles en cadascun dels campionats que participa, ja sigui a l’aire lliure o, com aquest cas, en pista.

Els patinadors i patinadores grana es van congregar aquest passat dissabte al Prat de Llobregat per competir als Campionats de Catalunya en Pista, la primera gran cita de patinatge de velocitat on s’ha donat cita els millors clubs catalans. El Gimnàstic de Tarragona ha participat amb un total de 14 patinadors i patinadores, resultant un dels millors inicis de temporada del club.

Els 22 podis aconseguits es reparteixen en els següents esglaons:

Primer esglaó amb 7 medalles d’or, tres de les quals per l’aleví Carla Plana, tres per la infantil Júlia Espín i una per la també infantil Ona Rodríguez.

Referent a les plates, han sigut un total de 5, una obtinguda per la benjamina Amaya Jimeno, tres per la infantil Ona Rodríguez i una per la també infantil Júlia Espín.

Pel que fa als bronzes, han sigut un total de 10, un aconseguit per la benjamina Amaya Gimeno, dos per l’alevina Paula Espín, quatre per l’infantil Joel Nogués i tres per la sènior Myriam Lazcoz.

La resta de patinadors i patinadores participants han fet un molt bon paper i per alguns d’ells era la primera competició a nivell federat.

 

gimnastic-ucrania