gimnastic-banner-the-beat-challenge

2×1 en la venda d’entrades del Nàstic – CF Reus exclusivament per als socis grana

El Gimnàstic de Tarragona SAD ofereix una promoció a tots els socis nastiquers per al proper partit a casa davant del CF Reus, que es jugarà el dilluns 1 de maig a partir de les 19 hores al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona SAD ofereix una promoció a tots els socis nastiquers per al proper partit a casa davant del CF Reus, que es jugarà el dilluns 1 de maig a partir de les 19 hores al Nou Estadi.

Els socis del Nàstic, que accediran al partit com fan habitualment amb el seu abonament de temporada, podran comprar un màxim de 4 entrades de la seva zona d’abonat amb una doble promoció de 2×1 i així venir acompanyats dels seus amics i/o familiars. Els preus de les entrades per aquest partit seran els habituals de la temporada: Gol 15€, Preferent 20€ i Tribuna 30€.

En aquest 2×1, un abonat de Tribuna podrà comprar una entrada de la seva zona per 30 euros i s’endurà una altra entrada de regal. En el cas dels abonats de Gol i Preferent, en comprar una entrada per 15 o 20 euros respectivament, s’enduran una altra entrada de franc. Tots els socis que ho desitgin podran retirar fins a un màxim de 4 entrades, en total, de la zona on estan abonats. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

Des del proper dimarts 18 d’abril fins al divendres 21 es realitzarà en exclusiva la venda d’entrades per als socis grana. A partir del dilluns 24, les entrades disponibles es posaran a la venda a tots els aficionats.

Els socis i aficionats també podran aprofitar una promoció a la Nàstic Hummel Store. La compra de qualsevol de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, amb el preu habitual de 60 euros, significarà dues entrades gratuïtes a la zona de Gol.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, els dies de partit dues hores abans de començar el matx.

 

 

gimnastic-ucrania