gimnastic-banner-the-beat-challenge

30 persones refugiades assistiran al Nàstic – UD Almería

Un grup de 30 persones vinculades al CEAR Reus (Comisión Española de Ayuda al Refugiado) podran veure en directe al Nou Estadi el partit Nàstic - UD Almería.

Un grup de 30 persones vinculades al CEAR Reus (Comisión Española de Ayuda al Refugiado) podran veure en directe al Nou Estadi el partit de la jornada 15 de LaLiga 1|2|3 que enfrontarà aquest dissabte 24 de novembre, a les 16 hores, el Nàstic amb la UD Almería.

El responsable de l’àrea social del Gimnàstic de Tarragona, Jordi Ruiz, ha fet l’entrega de les entrades a Jordi Guasch, tècnic d’activitats esportives del CEAR Reus, per a que alguns dels usuaris puguin assistir al partit.

El CEAR Reus, va obrir fa quatre mesos, dóna atenció directa i integral a les persones refudiades en diversos àmbits: des de l’acollida, la inserció laboral i l’atenció psicosocial a la defensa jurídica. El centre de Reus és un dels que l’entitat té a Catalunya i la resta de l’Estat on durant l’any 2017 es van atendre al voltant de 22.000 persones.

Aquesta entrega d’entrades s’emmarca dins el projecte “BBVA CX, Junts Creixem”, que té com a objectiu apropar-se a les entitats i organismes del territori.

gimnastic-ucrania