gimnastic-banner-the-beat-challenge

300 nens participen en el Campus

El Campus d'Estiu del Nàstic, que enguany es celebra a Tarragona, a Vimbodí i a Riudoms, compta amb uns 300 participants. Les activitats han començat aquest dilluns a les poblacions de Vimbodí i Riudoms amb 150 inscrits. A les instal·lacions del Nou Estadi el Campus ja es va iniciar la passada setmana i a partir d'aquesta es continua amb el segon torn de participants. En el municipi de la Conca de Barberà, on es porta a terme per segon any consecutiu, hi participen 60 nens mentre que a Riudoms, que s'estrena com a nova seu del Campus Nàstic, hi ha uns 80 participants. El campus a Vimbodí i Riudoms es celebrarà en dos torns: del 5 al 9 i del 12 al 16 de juliol.

Tots tres campus estan enfocats principalment a la millora dels aspectes tècnics relacionats amb el futbol, pel que fa a la conducció, passades, regats i xuts però el Campus també ofereix un espai d'activitats i diversió pel nens, com anglès o piscina, a banda de participar en la presentació dels nous fitxatges del primer equip del Nàstic i fer-se fotografies amb ells.

Les persones que vulguin inscriure's al Campus d'Estiu de Tarragona encara estan a temps. El plaç d'inscripció pel segon torn del Campus de Vimbodí i Riudoms (del 12 al 16 de juliol) estarà obert durant tota aquesta setmana. Aquelles persones que estiguin interessades poden dirigir-se a les oficines del Nàstic, trucar al 977 21 51 03 o a través de la web del club.

gimnastic-ucrania