gimnastic-banner-the-beat-challenge

34 medalles en els Campionats de Catalunya de Circuit

15 ors, 7 plates i 12 bronzes dels 24 rollers grana

Aquest passat cap de setmana es van celebrar els Campionats de Catalunya de Circuit a l’Arboç del Penedès, organitzats pel Nàstic de Tarragona, l’escola Camp Joliu i la Federació Catalana de Patinatge.

El Nàstic va obtenir uns grans resultats i amb 34 podis va finalitzar la participació com el segon club amb més medalles. Un total de 24 participants que es van penjar fins a 15 ors, 7 plates i 12 bronzes, que els fa assolir 7 places per participar en els estatals que se celebraran a Castelló el 4 i 5 de maig.

En categoria aleví femení, Alma Hernández i Arlet Martí van sumar dues plates i dos bronzes; per la seva banda, en masculí, Arnau Sintes va ser 2n a les tres proves disputades (1500 línia, volta sprint, 3000 punts).

En infantil femení, les noies van fer dos bronzes, Amaya Jimeno als 100 c/r i Martina García al 5000 punts; i en masculí, van ser tres els aconseguits per Pep Salvadó.

La juvenil Carla Plana va pujar tres cops al primer esglaó del podi en les modalitats de volta, 8000 punts i al 10000 eliminació, a més de sumar la plata als 100 C/R. I en masculí, Lluc Nogués plata als 10000 eliminació i bronze als C/R i la volta sprint.

En categoria màster els ors van ser per Alexandra Palos en M40, Alberto Jimeno en M50, Carmen Rollán a M60 femení i Jose M Buyó en M60 masculí, tots ells amb tres metalls, com també Juan Antonio Bretones que va ser 3r en M40, en les tres proves disputades.

La secció de patinatge en línia ja prepara la propera cita a Castelló, en els campionats estatals que del 4 i 5 de maig, que comptarà amb la participació grana d’Arlet Martí, Alma Hernández, Arnau Sintes, Martina García, Carla Plana, Lluc Nogués i Sergio Rivero.

gimnastic-ucrania