gimnastic-banner-the-beat-challenge

4 medalles al Campionat d’Espanya de Pista

Or, plata i dos bronzes entre Carla Plana i Paula Espín

La secció grana va participar al Campionat d’Espanya de Pista, celebrat aquest cap de setmana a Gijón, amb tres patinadors i sumant quatre medalles i unes bones marques personals i també d’equip.

La patinadora amb més medalles va ser Carla Plana. La roller grana es va proclamar Campiona d’Espanya al 5.000 puntuació, en una cursa molt lluitada i al més alt nivell, en el seu primer any a la categoria juvenil. A més, també va sumar la plata als 10.000 eliminació i el bronze en els 1.000 esprint.

L’altra medalla del Gimnàstic de Tarragona va arribar amb una gran cursa de la Paula Espín, penjant-se un merescudíssim bronze a la prova de 5.000 eliminació en categoria infantil.

Per la seva part, l’equip grana també va tenir representació masculina mitjançant Lluc Nogués, participant a les proves de 500 esprint, 5.000 eliminació i 3.000 puntuació.

Després de la cita més important del calendari nacional en Pista, el proper objectiu de la secció passa pel Campionat d’Espanya de Circuit que es celebrarà entre Castelló (categories juvenil, júnior i sènior) i Pamplona (alevins i infantils).

gimnastic-ucrania