gimnastic-banner-the-beat-challenge

40è Cros Nàstic Ciutat de Tarragona

Cursa Open de 5 Km i lliga comarcal

El Gimnàstic de Tarragona organitza el XL Cros Nàstic Ciutat de Tarragona el proper diumenge 5 de novembre de 2023, a partir de les 9.45 h, a l’Anella Mediterrània de Camp Clar.

Les inscripcions són totalment gratuïtes i ja estan obertes a tot el públic a la pàgina web oficial del Consell Esportiu del Tarragonès. Tots els participants rebran la bossa del corredor al finalitzar les respectives curses.

En aquesta nova edició del Cros es repetirà la Cursa Open de 5 km, on podran participar corredores i corredors de clubs i també independents. Paral·lelament, també es disputarà la Lliga Comarcal de Cros en 15 categories diferents, des de Mini fins a cadet en masculí i femení; en aquest cas, la distància del recorregut variarà respectivament, des dels 200 m als 2.25 km.

Novament el Gimnàstic de Tarragona s’encarrega d’organitzar la 40 edició del Cros Nàstic Ciutat de Tarragona i compta amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. A més del patrocini del Port de Tarragona i Salting Tarraco.

Inscriu-te aquí!

gimnastic-ucrania