gimnastic-banner-the-beat-challenge

4a posició en el debut del patinatge artístic en el Camp. de Catalunya Xous

Propera cita: Campionat d’Espanya

La secció de patinatge del Club Gimnàstic de Tarragona continua el creixement a nivell social i esportiu. Aquest passat cap de setmana es va estrenar en el Campionat de Catalunya, modalitat Xous, amb una meritòria 4a posició en categoria júnior.

Les grana van competir davant els millors clubs catalans i el magnífic resultat assolit els hi atorga per primer cop el bitllet pel Campionat d’Espanya Xous; cita que es celebrarà el 31 de març a la localitat d’Alcoi.

El grup xou “Generació Z” està dirigit per les tècniques Clàudia Alfonso i Andrea Vallès, i està integrat per Gerber Egea, Zaida Tierno, Laia Estela, Aina Gómez, Ona di Mauro, Júlia Puertas, Lucia Barea, Carla Tierno i Noa Vázquez. Les patinadores van realitzar un gran programa que les va fer pujar més de 4 punts la puntuació obtinguda al Campionat Territorial del passat 12 de febrer a Cunit.

La secció de patinatge artístic, inaugurada fa 11 anys, està coordinada per Maria Hernández-Capalleja i la formen un total de 60 patinadores d’entre 4 i 27 anys.

Amb aquests resultats es mostra el clar progrés de les joves patinadores, que lluiran l’escut del Club Gimnàstic i representaran la ciutat de Tarragona amb molt d’orgull al Campionat d’Espanya Xou 2023.

gimnastic-ucrania