gimnastic-banner-the-beat-challenge

5 juvenils fan el salt a la plantilla de La Pobla 2020-2021

Els futbolistes finalitzen l'etapa al futbol formatiu per jugar al filial

El Planter Grana continua produïnt generacions de jugadors amb grans qualitats després d’anys de treball aplicant la metodologia esportiva en les diferents categories que conformen el futbol base del Gimnàstic de Tarragona.

Aquesta temporada, després de jugar al Juvenil A sota les ordres de Dani Vidal, un total de 5 jugadors vestiran la samarreta del filial, el CF Pobla de Mafumet, al grup V de Tercera Divisió.

Es tracta de Victor Bastardo, Sergio Cáliz, Ricard Robledo, Marc Álvarez i Zakzaria El Idrissi, tots ells nascuts l’any 2001.

En el cas de Ricard Robledo i Marc Álvarez, es tracta de dos joves que han evolucionat el seu futbol des de molt petits a la disciplina grana. Els dos jugadors han mostrat una llarga evolució constant que, pel moment, els portarà a jugar al Municipal de La Pobla de Mafumet. Els dos futbolistes, acompanyats dels seus familiars, han signat els respectius nous contractes amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu.

El tarragoní Ricard Robledo ocupa la posició de pivot, mentre que Marc Álvarez juga d’extrem i és natural de Torredembarra. Pel que fa a la línia defensiva, Víctor Bastardo, natural de Salou, reforçarà el centre de la defensa; i el lateral esquerre l’ocuparà Sergio Cáliz, de Reus. Finalment, el cinquè futbolista és Zakzaria El Idrissi ‘Zaka’, davanter referència natural d’Olot.

Els futbolistes escollits per fer el salt de categoria continuaran la seva evolució esportiva atenent les instruccions del tècnic Albert Company. El treball començarà a la pretemporada 2020-2021, en data d’inici per confirmar.

gimnastic-ucrania