gimnastic-banner-the-beat-challenge

5 mesos d’imbatibilitat grana

8 victòries i 2 empats en els últims 10 partits de lliga

El bon inici de lliga del primer equip del Nàstic 2023-2024, sumat al darrer tram del curs passat, permet que l’equip dirigit per Dani Vidal encadeni cinc mesos consecutius sense conèixer la derrota.

En aquests cinc mesos, comptabilitzant el període estival, s’han disputat 10 partits oficials de Primera Federación amb uns grans registres, ja que s’han sumat 26 punts de 30 possibles. Per trobar el darrer matx on l’equip no va sumar ens hem de remuntar al 30 d’abril davant el Real Unión.

Un total de 8 victòries i 2 empats amb un balanç de 13 gols a favor i només 2 en contra en la franja de deu partits; d’aquests, 5 victòries i 1 empat són els resultats comptabilitzats en la nova temporada i que situen al Gimnàstic de Tarragona com a líder en solitari del grup I de Primera Federación.

Aquest dissabte, amb la visita del 2n classificat, la SD Ponferradina, l’equip tarragoní buscarà millorar aquests bon registres per continuar comandant la taula classificatòria, com a mínim, una jornada més.

Recordem que l’enfrontament de la jornada 7 davant el conjunt de Ponferrada, que l’any passat jugava a la categoria de plata, es disputarà aquest dissabte a les 16 h al Nou Estadi Costa Daurada.

gimnastic-ucrania