gimnastic-banner-the-beat-challenge

55è Torneig Santa Tecla de Pilota

El passat diumenge 22 de setembre es van celebrar al frontó del Nàstic els partits finals corresponents a la 55 edició del Torneig Santa Tecla de Pilota, en les especialitats de frontenis, paleta i pala curta.

La matinal es va iniciar amb el partit de frontennis en què la parella formada per Alberto Iglesias i José L.Aparicio es van imposar a Pedro Abellán i Abel Aparicio per dos jocs a zero.

A continuació, en paleta amb pilota de cuir i en la categoria de veterans, Roberto Molina i Miguel A. Sánchez es va imposar per dos jocs a zero a Luís Manrique i Alberto Domínguez.

En el tercer partit de la jornada, en l'especialitat de paleta amb pilota de cuir, i en primera categoria, es van imposar els pilotaris Jordi García i Agustín Calvo. En un igualadíssim partit i amb gols de bella factura aconseguien vèncer per dos jocs a zero a la parella formada per Ricard Fresquet i Jordi Vergoni.

I finalment es va celebrar el partit de pala curta entre Ismael Sanz i Joaquim Laguarda que es van imposar a Javier Carro i Oscar Rodriguez per dos jocs a zero.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i la representant territorial de l'Esport, Gemma Solé, van fer entrega dels trofeus del campionat.

gimnastic-ucrania