56ena edició del Torneig de Santa Tecla (Pilota)

El Club Gimnàstic de Tarragona va celebrar el diumenge passat les finals del tradicional Torneig de Santa Tecla de pilota amb motiu de la festa major de Tarragona.

La primera de les finals corresponia a la modalitat de frontennis, la parella formada per Jose i Alberto es van imposar per 2-0 a Jesús i Salvador. La pluja va fer acte de presència i la segona final, corresponent a la modalitat de paleta amb pilota de cuir, de segona categoria, es va haver d'ajornar en dues ocasions, però finalment va seguir la disputa de l'enfrontament i la parella formada per Ricard i Miguel van derrotar a Nacho i Alberto per 2-0.

Amb molt de retard va començar la tercera final, corresponent a la modalitat de paleta de primera categoria, on Agustín Calbo i Javi Carro van saber imposar el seu joc i guanyar per 2-0 a la parella formada per Kiko Carcassona i Ismael Saenz. La quarta i última final es va haver de disputar a la tarda, a causa d'una nova interrupció per la pluja. La parella formada per Joaquim Laguarda i Jordi Bergoni es van proclamar campions en pala curta davant Gaitero i Agustí Brugués per 2-1.

Un cop finalitzades les quatre finals del torneig es va fer entrega dels trofeus, donats per l'Ajuntament de Tarragona, als participants de la 56ena edició del Torneig de Santa Tecla. El president de la Federació Catalana de Pilota, el Sr Agustí Brugués; i el president del Club Gimnàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, van ser els encarregats de lliurar els trofeus.