gimnastic-banner-the-beat-challenge

6 cares noves al Juvenil B 16/17

El Juvenil B, que va començar el passat cap de setmana la lliga, ha incorporat 6 jugadors per a la nova temporada.

El Juvenil B, que va començar el passat cap de setmana la lliga, ha incorporat 6 jugadors per a la nova temporada.

Daniel Vidal, tècnic del Juvenil B, compta amb 6 cares noves pel projecte de la temporada 2016-17. L’equip, format majoritàriament pel bloc que la temporada passada jugava a Cadet de Divisió d’Honor, ja a les ordres de Vidal, ha reforçat totes les línies del camp. Els grana han incorporat a un lateral, un migcampista, un extrem i tres davanters.

Els nous, hauran de fer-se amb un lloc en un equip que la temporada passada va fer un gran paper a Divisió d’Honor. Dissabte tan sols dos dels nous jugadors van ser titulars, Sergi Cardona i José Carlos, mentre que Joel Fernández i Guillem Micó van participar a la segona meitat.

Sergi Cardona. lateral esquerrà, molt correcte defensivament i amb facilitat per incorporar-se a l’atac. Format a les categories base del Nàstic l’any passat va jugar al juvenil del Reus. Va ser titular dissabte en el primer partit del Juvenil B.

José Carlos. Jugador esquerrà que com Fernández pot jugar en qualsevol de les posicions del davant. Molt ràpid i tècnic. És canari i arriba a Tarragona provinent del juvenil del Rayo Vallecano.

Enric cubells. Migcampista. És un jugador fort, correcte tècnicament i amb molt de recorregut. Arriba al Nàstic provinent del cadet del Cornellà.

Joel Fernández. Pot jugar en qualsevol posició d’atac. És un jugador amb molta qualitat tècnica i prové del Juvenil B. Va jugar a la segona meitat en el primer partit de lliga.

Guillem Micó. Pot jugar tant a la banda com de davanter centre. És un jugador potent físicament i amb gol. Format a les categories base del Nàstic. Torna després d’haver jugat al cadet del Barça.

Javier Ibarburen. Davanter molt físic i alt. Jugador tècnic i amb olfacte golejador. Arriba al Nàstic des del juvenil de la Canonja.

gimnastic-ucrania