gimnastic-banner-the-beat-challenge

6 entrades pels 6 primers partits al Nou Estadi

A disposició dels socis que han renovat el seu abonament

El Gimnàstic de Tarragona recorda a tots els socis 2021-2022 que tenen a la seva disposició 6 entrades per als seus amics i/o familiars, que podran gaudir durant els 6 primers enfrontaments de la Primera RFEF al Nou Estadi.

Aquestes entrades corresponen a les de compensació de la temporada passada i es podran repartir com el soci desitgi durant els sis enfrontaments inicials, que corresponen als duels davant el FC Barcelona, Betis Deportivo, CD Alcoyano, CE Sabadell, Linares Deportivo i UCAM Murcia.

A partir d’avui, i fins dimecres 1 de setembre, ja es poden retirar les entrades pel partit davant el filial blaugrana, duel que es jugarà el diumenge 5 de setembre a partir de les 17 hores. La resta d’entrades es facilitaran un cop es publiquin els horaris definitius de cada jornada.

L’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 hores. Mentre que el dia de partit, des de les 15 hores. L’entitat es reserva el dret de modificar la promoció per qüestions d’aforament.

L’entitat anima a que tots els socis 2021-2022 puguin sumar nous abonats per aquesta temporada i així compartir les victòries amb els seus amics i/o familiars al Nou Estadi.

El Nàstic recorda que tots els socis que portin un nou abonat associat al carnet daurat del curs passat, rebran una de les noves samarretes d’entrenament del primer equip. Els abonats que ja ho han fet, poden passar per la Botiga-Museu l’Energia del Nàstic a recollir un dels tres models disponibles. L’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores; dissabte, de 10 a 14 hores.

gimnastic-ucrania