gimnastic-banner-the-beat-challenge

61ena edició del Torneig de Pilota de Santa Tecla

Quatre partits van completar la jornada matinal d’una nova edició

La pista de frontó del Club Gimnàstic de Tarragona va acollir el torneig amb més trajectòria que s’organitza anualment entre les diferents seccions del Club. La jornada es va disputar el dissabte 21 i es van veure fins a quatre partits de pilota: dos en la modalitat de frontennis amb pilota preolímpica, un amb pilota olímpica i un altre de paleta amb pilota de cuir.

El torneig va arrencar a les 10 hores amb el partit disputat entre jugadors de casa. Marc Blanco i Abel Aparicio es van enfrontar a Gaizka Arancibia i Javi Dewisme. Van guanyar Marc i Abel per un resultat de 2 a 0 (15 a 12 i 15 a 8).

El segon partit, en categoria d’honor, el van disputar Mario Cañadas i Javier Vázquez contra Víctor Mondaray i Juan Jiménez. Van guanyar: Mario i Javi per 2 a 0 (15 a 9 i 15 a 9). 

El tercer partit de paleta el van jugar Alberto Domínguez i Miguel Sánchez contra Ricard Fresquet i Pablo Hernández. Van guanyar Alberto i Miguel per 2 a 0 (15 a 6 i 15 a 12).

Finalment, el quart i definitiu partit va fer que per primer cop es disputés un duel de frontennis amb pilota olímpica a la pista del Gimnàstic de Tarragona. Va ser un partit d’exhibició format per Albert Domínguez i Biel Baghi, que van jugar contra Víctor Modenes i Albert Baghi del Club Natació Terrassa. Aquí es van imposar els més joves, Biel i Albert per 2 a 1 (15 a 10, 13 a 15 i 15 a 8).

Un cop completada la jornada esportiva es va realitzar el lliurament de premis a les mateixes instal·lacions, que un any més va comptar amb la participació del president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i del vicepresident de l’entitat, Josep Francesc Ferrer. Ells dos, juntament amb la consellera d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Jose López; i el delegat de la secció de pilota, Nicolás Marcos, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als millors pilotaires.

 

 

gimnastic-ucrania