gimnastic-banner-the-beat-challenge

63a edició del Torneig de Santa Tecla

4 partits en diferents modalitats de pilota

Les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona van acollir aquest passat cap de setmana una nova prova del tradicional Torneig de Santa Tecla, que aquest 2022 ha arribat a la 63a edició.

La competició va servir com a cloenda de les festes de Santa Tecla i es van disputar un total de quatre partits, en diferents modalitats, a la pista de frontó grana. Les modalitats d’aquesta edició van ser frontennis, pilota en mà en parelles, paleta amb pilota de cuir i pala curta.

Els partits van comptar amb la presència del president grana, Josep Maria Andreu; la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López; el president de la Federació Catalana de Pilota, Agustín Bruges; i la vicepresidenta del Club Gimnàstic, Bito Fuster.

La representació institucional, a més d’entregar els premis als guanyadors i participants, també va retre homenatge a Juan Menasha, Luis Manrique i, especialment, a Raul Oterino per la seva dedicació a l’esport de la Pilota.

En la modalitat de frontennis, Jesús Domínguez i J.J. Perroni es van imposar a Adri i Salva Vicente per 2-0.

En la de pilota en mà, A. Bruguers i J. Huarte van guanyar per 2-0 a la parella G. Elchevarrren i Marriñalarena.

En paleta amb pilota de cuir, Laguarda i Mario repetien el resultat de 2-0 davant Alberto i Ricard.

Finalment, en pala curta, la parella formada per A. Bruguers i J. Huarte repetien adversaris i resultat: 2-0 enfront G. Elchevarrren i Marriñalarena.

gimnastic-ucrania